Logo

Център "Индивид Смейство Организация"

ДОБРЕ ДОШЛИ НА САЙТА
НА
ЦЕНТЪР „ИНДИВИД, СЕМЕЙСТВО, ОРГАНИЗАЦИЯ”!


Няма значение как сте попаднали на нашия сайт... и... може да се окаже, че трябва да сте ТУК И СЕГА.


Помните ли поговорката: „Ако правиш това, което винаги си правил, ще получаваш това, което винаги си получавал.”


Ако:

Можете със собствени сили да успеете и да се откажете от „нещастните” или „късни” открития, които сте получавали до този момент за своите сложни въпроси. А може би е време за промени и консултирането с квалифициран специалист е една нова възможност.


Животът е поредица от малки решения / и от време на време едно голямо/.


Малките решения дават нови посоки. Спомнете си стрелките на ж.п. линия- те само трябва да се променят с няколко градуса и релсите се отдалечават все повече и повече към друга траектория.


За нас

Нашият център е мястото, в което можете да направите много „щастливи” открития, които вие ще създавате, но като разчитате на квалифицираната подкрепа от хора, вярващи, че всеки човек и всяка система носят уникалност и ценност и притежават всичките необходими им ресурси, за да намерят баланс и комфорт в жизнения си цикъл.


Екипът на Център ИСО е от представители с професионален опит в консултирането и обучението на индивиди, семейства, групи и организации. Предлаганите от нас дейности се осъществяват в сътрудничество с лекари, специалисти по управление на човешките ресурси, маркетинг- специалисти, педагози, социални работници, логопеди, психотерапевти в различни направления.


Методите и техниките, които използваме в консултирането и обучението на клиентите си, ние сами създаваме или развиваме като отчитаме вашите актуални потребности и се водим от достиженията в световната теория и практика.


Нашите специалисти надграждат обучението си с участие в теоретически и практически семинари и тренинги при водещи обучители от България, САЩ, Великобритания, Испания, Мексико, Швеция, Израел и Русия.